Sijoittajat

Hallituksen puheenjohtajan terveiset

Murroksen keskellä eläessä todellista muutosvauhtia on helpompi tarkastella jälkikäteen. Muutos, jonka juuret johtavat jo finanssikriisin edelle, on suunnannut erityisesti yritysten rahoitusta toisaalle perinteisestä pankkien taserahoituksesta.  Monet erilaiset luotot ja joukkorahoitusmahdollisuudet aloittaville yhtiöille ovat luomassa kasvuyhtiösijoittamisen buumia Suomeen.

Privanet on keskittynyt yhtiön historian alusta asti listaamattomien arvopaperien kaupankäyntiin ja onnistunut tavoitteessaan synnyttää perinteiselle finanssimarkkinalle uuden vaihtoehdon. Sijoittajat ovat voineet ostaa Privanetistä kotimaisten yhtiöiden joukkolainoja, osakkeita tai vaihtovelkakirjoja jo 15 vuoden ajan. Useista näistä listaamattomista helmistä on syntynyt menestystarinoita kansainvälisestikin, mikä antaa aihetta avata silmät ja todeta, kuinka loistavaa osaamista ja yrittäjähenkeä Suomesta löytyy. Me työllistämme, kasvamme ja vaurastumme yhdessä sijoittamalla osaamiseen Suomessa. Näin luomme hyvinvointia myös tulevalle sukupolvelle.

Toimintatapaamme kuuluu henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu, jota tarjoamme asiakkaillemme ympäri Suomen. Lisäksi palvelumme ja sijoitustuotteemme ovat käytettävissä sähköisesti ympäri vuorokauden. Osallistumme vahvasti toimialan digitalisaatioon ja parannamme aktiivisesti palveluidemme tehokkuutta ja asiakasystävällisyyttä uuden teknologian keinoin.

Tärkeimmät liiketaloudelliset tunnuslukumme osoittavat, että olemme onnistuneet kasvattamaan liiketoiminnastamme vahvemman vuosien saatossa. Tämä on meille osoitus hyvin tehdystä työstä ja yhdessä onnistumisesta. Se on myös osoitus siitä, että pienet ja keskisuuret suomalaisyritykset janoavat rahoitusta kasvuun ja kansainvälistymiseen. First North -listautumisanti antaa meille erinomaisen mahdollisuuden kehittää entistä parempia palveluita suomalaisille yrityksille ja sijoittajille.

Jatkamme työtä kotimaisen yrityskentän rahoituksen monipuolistajana ja avaamme ovia niin tulevaisuuden huippuosaajille kuin yritysmaailman tähdillekin. Koska “Raha luo onnea”.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Privanetin kasvutarinaan!

Roy Harju
Hallituksen puheenjohtaja
Privanet Group Oyj

roy