Keskeiset vahvuudet

Privanet Group Oyj.n johdon käsityksen mukaan yhtiön keskeiset vahvuudet ovat seuraavat:

  • KANNATTAVA JA SKAALAUTUVA LIIKETOIMINTAMALLI, joka saattaa tehokkaasti yhteen suoria sijoituskohteita etsivät sijoittajat ja kasvua tavoittelevat pienet ja keskisuuret yritykset. Liiketoimintamalli perustuu matalahierarkiseen organisaatioomme ja nopeaan päätöksentekokykyyn, jotka antavat meille mahdollisuuden reagoida nopeasti markkinoiden muutokseen.
  • TUNNETTU JA MENESTYNYT LISTAAMATTOMEN ARVOPAPEREIDEN JÄLKIMARKKINA, joka tarjoaa sijoittaja-asiakkaille vaihtoehtoisia sijoituskohteita. Yhtiön ylläpitämä Premarket-jälkimarkkina on olennainen osa sen ydinliiketoimintaa. Premarket mahdollistaa likviditeetin ja jälkimarkkinan liikkeeseenlasketuille listaamattomille arvopapereille, mikä erottaa yhtiön sen kilpailijoista.
  • EDELLÄKÄVIJYYS kotimaisten listaamattomien kasvuyritysten arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämisessä ja digitaalisessa kaupankäynnissä.
  • MAANLAAJUINEN, KATTAVA JA NOPEASTI KASVAVA MYYNTIORGANISAATIOMME palvelee henkilökohtaisesti, asiantuntevasti ja yksilöllisesti sijoitusasioissa ympäri Suomen.
  • TOIMINTAAMME LEIMAA INNOVATIIVINEN AJATTELUTAPA ja kehitämme jatkuvasti palvelujamme sekä toimintaamme asiakkaiden ehdoilla.
  • YRITYKSEN PALVELUILLE ON YHTEISKUNNALLINEN TARVE. Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on keskeinen rooli sekä talouskasvun että työpaikkojen luomisessa. Palvelumme laajentavat yritysten rahoitusmahdollisuuksia ja parantavat näin ollen omalta osaltaan Suomen kansantaloutta ja työllisyyttä tukemalla suomalaista yrityskenttää.